Non nobis Domin, non nobis, sed nomini Tuo dgloriam!

Gala Laureaților ”Uniți susținem excelența”, ediția 2019

Oameni dragi,

Evenimentul nostru s-a încheiat și vă suntem recunoscători pentru că ați fost alături de noi.

În semn de mulțumire v-am pregătit mai jos un scurt montaj photo cronologic despre noi, despre voi și despre evenimentul nostru.

Uniți susținem excelența!

Ediția 2018

Oameni dragi,

Evenimentul nostru s-a încheiat și vă suntem recunoscători pentru că ați fost alături de noi.

În semn de mulțumire v-am pregătit mai jos un scurt montaj video despre noi, despre voi și despre evenimentul nostru.


Iar pentru că o imagine grăiește 1000 de cuvinte, vrem să vă bucurați și de galeria foto.

This slideshow requires JavaScript.

Vă mulțumim și vă așteptăm la edițiile viitoare, uniți să susținem excelența!

Al dumneavoastră și la dispoziția Ordinului, KCTJ Dorin Zăgrean

Comandant al Comanderiei nr.10 ”Sf. Bernard de Clairvaux”, Cluj-Napoca

Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani


Descriere eveniment:
Avem plăcerea de a vă invita în anul Centenarului la Gala Uniți susținem excelența”, în data de 13 octombrie 2018, în Auditorium Maximum a Filarmonicii din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00.
Pentru că anul acesta celebrăm moștenirea pe care am primit-o acum 100 de ani, ne-am gândit să ne implicăm activ în susținerea viitorului cultural al României.
Astfel, Comanderia Sf Bernard de Clairvaux, din Cluj-Napoca, membră a Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim, mai comun ”Cavalerii Templieri”, își propune să asigure cadrul prin care să sprijinim împreună tinerele talente cu posibilități materiale limitate. Sumele rezultate din donații, sponsorizări și vânzări de bilete vor fi direcționate integral către nevoile copiilor pentru dezvoltarea potențialului lor artistic.
Identificarea tinerelor talente cu adevărat promițătoare se va face cu sprijinul partenerului nostru artistic Be Happy Art Studio. În acest sens am pregătit o gală a laureaților din domeniul muzical.
Copii cu realizări impresionante vor performa la pian, vioară, violoncel, harpă, sub îndrumarea directorului artistic Perikles C. Stephanidis. Invitatul special al acestei gale este adolescentul Fabiani Prcsina, uimitorul pianist care a interpretat alături de Andrea Bocelli și maestrul Eugen Doga.
Evenimentul va fi prezentat și animat de îndrăgitul om de televiziune Dan Negru.
Ultimele știri și informații legate de Gala ”Uniți susținem excelența” le veți găsi accesând pagina de facebook a evenimentului.