Bun venit în cadrul Comanderiei nr.10 ”Sf. Bernard de Claivaux”!

Comanderia este structura teritorială făcând parte din O.S.M.T.H. (Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim) și a fost înființată în 2012, prin inițiativa mai multor Cavaleri și Doamne ale Templului. Motivația noastră constă în aplicarea principiilor cavalerești templiere în lumea modernă și dorim să ducem la îndeplinire scopurile Ordinului, în folosul societății.

Pe lângă diverse acțiuni culturale și caritabile organizate pe parcursul existenței noastre, vrem să vă aducem atenția asupra seriei de prelegeri publice organizate, pe diverse teme care îmbină știința, spiritualitatea și pragmatismul specific zilelor noastre. De asemenea am început un proiect caritabil de anvergură, în anul centenarului, Gala ”Uniți susținem excelența”, eveniment care prin strângerea de fonduri dorește să susțină tinerele talente cu rezultate exceăționale și posibilități materiale limitate.

Caritatea este o virtute pe care noi o prețuim și cărei practici ne dedicăm necondiționat, iar caritatea de multe ori trebuie practicată cu smerenie, astfel încât ea să nu ridice pe cel ce o acordă și să îl coboare pe cel ce o primește.

Întâlnirile noastre sunt publice și orice doritor poate lua parte și chiar încurajăm participarea tuturor celor interesați de valorile Ordinului, istoria, tradițiile și spiritualitatea Templieră. Nu ezitați să ne contactați.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini Tuo da Gloriam!